Wie zijn wij.

Ik ben Sandra Bertram. Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als pensioenjurist aan de slag gegaan bij een grote verzekeraar. Daarnaast heb ik kennis en ervaring opgedaan bij verschillende (ondernemings)pensioenfondsen als bestuurssecretaris én als bestuurder. Geruime tijd ben ik als consultant werkzaam geweest. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in de pensioensector opgedaan.
Na het behalen van het WFT Pensioen in 2023 heb ik besloten om mij te gaan inzetten om werknemers te begeleiden richting hun pensioen. Daarbij streef ik ernaar de complexe pensioenmaterie op een begrijpelijke en duidelijke wijze aan de werknemer over te brengen. Zowel werkgevers en werknemers kunnen mij hiervoor inzetten.

Ik ben een enthousiaste en ervaren pensioenprofessional en weet de complexe pensioenmaterie voor zowel werknemers als werkgevers te vertalen in begrijpelijke en duidelijke taal. Sandra in het kort: betrokken, ijverig, hands-on, behulpzaam en duidelijk. 

Daarom.

Pensioenadviestraject
Keuzebegeleiding
Voor werknemers
Op verzoek van werkgevers

Heeft u een vraag?

Bel mij direct voor vragen of een afspraak

Comments are closed.